2011/07/31

out of inspiration

Jag har sjukt svårt att komma på någonting nytt att rita nu för tiden, så ge mig gärna förslag eller inspiration så kanske du får något hemskickat som tack!

I'm out of ideas on what to draw these days, so please share some ideas or just plain inspiration and maybe you'll get something from me in the mail!

10 kommentarer:

Nicole sa...

Varför inte ta inspiration av ditt kök? eller vilket kök som helst för den delen, med dina små filurer runt hörnet och ja, du hade ju en väldigt fin serie utifrån en stor gubbes perspektiv som jag tror skulle passa som utgångspunkt i många andra scenarion.
Vore kul att se om inte annat, små filurer i kylskåpet eller i vanliga skåpet.
Hoppas du kommer på något om inte annat, tycker om att se det du gör :)

Sofia sa...

bokskogar (bästa sortens skogar!)
designa om omslagen till dina favoritböcker

jag försöker brodera men har ont om inspiration, så just nu broderar jag tcitat om böcker.

Tim sa...

jag är själv väldigt inspirerad av astronomi och stjärnbilder just nu. och norrsken och sånt! och islands natur (och musik, typ jónsi)

Lisen sa...

Kanske om du skulle rita något ur en saga eller en bok som du tycker om! Jag tycker det vore väldigt intressant att se någon av dina figurer som en karaktär i någonting. Eller mer sådant här: http://www.flickr.com/photos/tillfabriken/5370782150/
Helt fantastiskt ju!

hannah sa...

å...kan känna igen känslan!
men då är havet alltid en kalasig plats att dyka ner i. man vet aldrig vad man finner på botten!

miakke sa...

jag tycker att du ska rita ett grodmonster.... tror att du hade kunna tgöra ett väldigt bra sådant

Anna sa...

stjärnbilder, origami, byteshandel och trianglar i en fin blandning?

Majalisa sa...

Rita figurer som slåss. Eller ledsna kaniner med morotsöron. Eller drakar som simmar i vatten. Kanske ett akvarium med smådrakar. Eller ja varför inte dina små figurer som sover på små blommor, eller något.

Lotrischa sa...

jag måste bara säga att du är en riktigt duktig illustratör. jag håller själv på med konst. jag hittade den här bloggen av en slump. det är sällan jag gillar andra illustratörer, många är bara för dåliga. men du har nån sorts "mystik" i det du gör som är härlig. jag skulle gärna beställa ett verk av dig.

Ida sa...

Jag gillar den där bilden med tentakelvarelsen som sitter i bur och är på väg att bli serverad fisk. Den kan man läsa in så otroligt mycket i, särskilt om man redan i förväg har en relation till tentakelmonster, burar och inte minst fisk. Jag skulle vilja se en till sådan bild. Har du kvar den bilden så köps den gärna. Annars kan du ju måla andra motiv som innehåller tentakelvarelser och fisk. Kanske en ledsen i koppel som inte äter fisk trots att det är det enda den får.