2011/06/19

new comic?

Jag kanske gör en ny serie och använder den här bilden. Men jag är inte riktigt säker. Är ganska låg på idéer just nu. Om ni vill se något särskilt i den här bloggen, så säg gärna till!

new comic?in english
I'm thinking of drawing a new comic, using this picture. But I'm kind of low on ideas at the moment, so I'm not sure yet. If there's something you'd like to see on this blog (just anything), pleas just tell me!

4 kommentarer:

Lina Neidestam sa...

Jag vill se en steg för steg-guide på hur du gör serier! Jag är väldigt nyfiken på hur andra gör.

josefineetellerannet sa...

Har metoden du tegner på et spesielt navn? For isåfall, vil du kanskje skrive litt om det? Eller bare fortelle hva den heter. (Jeg er veldig nysgjerrig for du er ganske inspirerende når det gjelder illustrasjonene dine.)

sv; Jeg søkte på det svenske omslaget og hvis det jeg så var det du mente, så er jeg nok enig i at det norske er bedre. I noen tilfeller burde et omslag være det samme verden over. Spesielt i Amerika kan de finne på mye rart. (Men nå tenker jeg mest på omslag på spill.)

This Will Destroy You er en av mine favoritter sammen med Sigur Rós og Goodspeed You! Black Emperor. Fantastisk musikk!

Ok, jeg skal slutte, for dette ble mye. Beklager! haha

josefineetellerannet sa...

sv; Jeg skal nok google litt rundt og se om jeg kan lære noe utifra det! Du er iallfall veldig inspirerende.

Og ja, jeg tenkte mest på omslag når det gjelder spill, beklager. De har en tendens til å "overdo it" til det ekstreme. Heavy Rain er et fint eksempel.

julia. sa...

åh, jag är också lite låg på inspiration just nu. lever lite i en harry potter värld för tillfället.