2011/04/11

the city and books

Det känns som att jag bloggar väldigt sporadiskt om precis vad som helst. Men det skiter jag i, för här kommer ett annat mindre strukturerat inlägg med tre bilder:

the city with shadows
Satt och lade skuggor på den här bilden i morse. Märker ni skillnaden? Jämför med detta!

david mitchell
Fick hem nya böcker som jag har läst en del om. Vilken ska jag börja med?

spring plants
Annars väntar jag mest på tomater och pluggar.

15 kommentarer:

Gustaf sa...

Snyggt. fick mig att tänka på denna http://3.bp.blogspot.com/_HgbBPwgsrNs/TTlXLPS7piI/AAAAAAAABls/BCZLqo6o1rU/s1600/MetropolisPosterLarge.jpg härligt med kluster av byggnader!

vad pluggar du?

Yngvild sa...

Fann bloggen din nettopp no, og må legge deg til på bloglovin, for her var det mykje fint!

Eg vil også dyrke tomatar i vindaugskarmen, sjølv om eg ikkje likar dei så godt, for dei er så fine å sjå på! Og eg ville ha lest den bakerste boka fyrst, berre fordi den var bakerst, altså skjult. Det gjorde meg nyfiken ;)

Sophie sa...

Let me know what Cloud Atlas is like! It's on my to-read list..

Johanna sa...

jag beställde number9dream härom dagen!

Johanna sa...

nej, och jag finner det sjukt att vi har den här http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=0340921595 inne på mitt jobb, och jag har inte för en sekund hajat att den där, med det omslaget, och en baksidetext som inte fångat mig öht, skulle vara skriven av samma författare som många jag respekterar pratat sjukt gott om. snacka om formgivningsmiss.

Johanna sa...

ja herregu, ej okej liksom. hur skall jag veta att det är en prettobok (eller åtminstone respekterad av prettolittnördar) om den ser ut som random astråkig romantisk smörja? ohwell, skall tjyvläsa ett par sidor i den imorgon så att jag kan göra mig en lite bättre bild av den, kan ju vara bra att ha koll på sådant. skulle ni inte kicka igång bokbloggeriet igen förresten?

Hullingen sa...

Fan vilken vass bild! Riktigt gritty med en överhängande tung stämning.

Saga sa...

Vad dramatiskt och fint det blev med skuggorna!

Johanna Urban sa...

Häftigt, att skuggor gör sådan skillnad! Fint, gillar det skarpt!

Ha det gott
johanna

frida sa...

åhå! jag tänkte söka nyckelviken, bild & grafisk form, men det är ju sjukligt svårt att komma in så jag ska väl inte hoppas för mycket. annars blir det nog grafikskolan i stockholm!

Oktoberarkivet sa...

Mmmm, så himla läckert.

HelenaFaktiskt sa...

första bilden är helt otrolig!
som en lila spökstad.

Johanna Af Apel sa...

Man får blogga om precis vad som helst, det är ju det som är så bra! Och hur sporadiskt man vill också. Du bloggar så fint!

L. sa...

sv: Jo, jag får verkligen löjligt ont i armen, men jag hade inga andra möjligheter när jag skulle jobba 100x80 cm! Men kul är det!

Melwa sa...

Underbara foton!