2011/02/09

snabbilder

Jag testade rita lite snabbare än vad jag brukar, och dom här två bilderna gjorde jag på 45 minuter. Är det snabbt eller långsamt? Jag har ingen direkt uppfattning.

fifteen-minute drawing

30-minute drawing


in english
I was trying to draw some pictures faster than I'm used to and this is the result after 45 minutes.

5 kommentarer:

john sa...

Jag skulle säga långsamt, men å andra sidan är mitt problem att jag ritar och målar alldeles för snabbt, vilket leder till slarv och antagligen till att jag inte använder min fulla potential? Men bilderna blev fina så "lagom" kanske är vad det är? Det är ju resultatet som räknas, haha!

frida sa...

det tycker jag var snabbt. det beror ju lite på hur stora och detaljerade de är, men det är sällan jag blir klar med något på 45 min, om inte aldrig! :)

Agnes sa...

Fasiken vad du gör grymma bilder! Jag ritar långsamt eller snabbt, beroende på sinnesstämning. De långsamma bilderna fyller en papperskorg för att jag aldrig blir nöjd och ritar om hela tiden, de snabba kommer när jag minst anar det. Fast de snabba är mest skisser som jag tänker att jag ska utveckla, men det blir aldrig av.

lady thirty sa...

så fina!

HelenaFaktiskt sa...

det är lång tid! ritar mina bilder på typ 1 minut eller typ 2 kanske om jag lägger ner mig. :( önskar att jag orkade göra lika fina detaljer dom du