2011/02/20

package deal

Jag vill bli av med några av dom här kassarna (har typ 5 kvar) så jag tänkte att jag sätter ihop ett slags paket där fyra bilder ingår. Så för en hundring kan du köpa detta:

package deal

Antingen köper du via shopen (här!) eller så mailar du mig på niclasboman@gmail.com.in english
I'm trying to get rid of some of these bags, and there's like 5 left so I decided to make a package deal out of it. Bag + four prints = $12. Buy it here!

3 kommentarer:

hille sa...

aaahhh jag vill haaa! troru du kan maila kontouppgifterna? (heleneryden@gmail.com) för jag har nämligen bara några enstaka kronor på mitt paypalkonto, så jag tänkte att jag kanske kunde göra det med internetbanken istället isf. fast man kanske kan betala med kortet via paypal? haha. jag är krånglig.

hanna sa...

7/10 är absolut lovande siffror, jag vet dock inte riktigt var han hade fått sina siffror ifrån. det lät nästan osannolikt bra. ja, jag är med i dik. 100 spänn för hela studietiden tyckte jag var lätt värt. okej, har ni inga valbara kurser? vi har två "obligatoriska" år och sen ett års valbara studier.

är ni många förresten? året innan jag började (2009) var de bara kanske 20 stycken, men nu är det plötsligt 50-60 pers varje år.

hila sa...

They are so cute! Your work is just beautiful, I particularly love all the detail in your line-work.