2011/01/30

fredagen

Jag var trött och hungrig när jag skulle till att plugga i fredags. Men när jag väl satte mig ner med ett par hundra sidor kurslitteratur i biblioteket så hamnade jag i något slags eufori och kunde läsa hur mycket som helst hur snabbt som helst och allt jag läste var intressant. Jag vet inte varför, men jag gillade det, trots att jag var yr och inte kunde tänka klart. Jag pausade med Dazed & Confused's artikel om Lykke Li, som var skitbra.

lykke li

studying

7 kommentarer:

lisa sa...

åh den litteraturen känner jag igen! :D

lisa sa...

haha. jo det var den! dock lite jobbigt med all norska och danska.

och jag tyckte man läste FÖR mycket grejer i första kursen. svårt att avskilja vem som sa vad, tycker jag.

hur går det för dig då? ^^

Sofie sa...

Vi läser samma utbildning! Detta har undgått mig, vad tycker du so far?

Sofie sa...

Jag läser i Borås fast på distans / bor i Sthlm. Har ganska blandade känslor. Om jag jämför med vad bekanta och arbetskamrater berättat om liknande utbildningar i andra städer så känns det som att Borås har rätt hög klass, det verkar arbetsgivare tycka också. Personligen tycker jag dock att det är litet väl mycket flum, för många lärare som inte har koll på programmets helhet. KO var det roligaste enligt mig, dock fick vi protestera rätt högljutt innan de lät oss läsa Dewey. Läser ni både SAB och Dewey nu? Nu är det Statistik II för mig, mkt excel och spss, och snart uppsats.

lisa sa...

sv: jag tyckte just att hitta essensen var svårt när det var så mycket!

hehe. åh. det kommer mera så att säga. när ska ni ha organisationsteori? om du nu vet det. det är enda tentan jag har dragande efter mig nu. :(

Sofie sa...

Mitt, och klassens, upplevda flummeri kommer sig nog av de administra svårigheterna med just distansutbildningar. Jag trodde distansutbildningen bara gavs på halvfart = 4 år? Men det är klart, den är ju kortare så till vida att man inte behöver läsa några extrakurser för att få ihop sin kandidat. Säg till om du behöver köpa begagnad kurslitteratur i framtiden!

lisa sa...

ja den är riktigt hemsk!!
usch. jag hade tänkt smita in på era föreläsningar när ni har den kursen, haha. :)