2011/01/27

böcker nu för tiden

books lately

CSN resulterar i köp av skönlitteratur, vilket i sin tur resulterar i att jag inte köper någon kurslitteratur, vilket i sin tur resulterar i att jag får sitta i biblioteket med referensexemplaren. Men vad gör väl det.

Här har ni i alla fall (uppifrån och ner): Vladimir Nabokov, Breat Easton Ellis, Gunnar Blå, Sara Stridsberg, CJ Håkansson, HP Lovecraft, Franz Kafka, Hunter S. Thompson, Håkan Alexandersson, Michail Bulgakov, Roberto Bolano.

5 kommentarer:

Angelica sa...

Åh vart köper du dina böcker?

Petra sa...

Har du läst 2666? Vad tycker du? Har själv gått och klämt på den fler ggr men aldrig köpt den. Men tänkte nog göra det nu när man fick så generöst "bidrag" av CSN.

Petra sa...

Jag var i borlänge för att en kompis och hans tvillingbror fyllde 30. Själv är jag från Lindesberg om du hört talas om det. Det är väl lite mindre än två tim från borlänge. Om du åkt "tåg i bergslagen" någon gång så har du åkt förbi det :P

Frida sa...

nä! jag tycker det är lätt som en plätt bortsett från att man inte kan ha det i väskan & vara alltid-redo! & att jag med jämna mellanrum glömmer att torka av stiftet innan tuschet torkar fast & sen måste tälja av det med en säkerhetsnål nästa gång för att det ska funka. eh. ja. men. senaste året har jag nog mest ritat med vanliga tuschpennor i alla fall. det är ju trots allt enklare.

Petra sa...

Åh vad fint, augustibuller. Saknar den stökiga lilla festivalen ibland.
Haha ja, jag undrar vad de tänkte när de tog med varje bild tre ggr. En sann 80-tals pärla.