2010/11/28

från skissblocket

Det har snöat hela dagen idag. Jag är glad att jag inte pendlar mellan Göteborg och Borås längre, för det hade varit fruktansvärt att vakna upp till det här kl 6 på morgonen.

outside just now

Jag ritar inte så många "seriösa" bilder för tillfället, men då och då smyger sig några små skissartade figurer in bland mina anteckningar.

sketchin

sketchin

sketchin

sketchin

sketchin

7 kommentarer:

sonja sa...

har inget direkt att kommentera förutom i love it!

Julia Trybala sa...

Your drawings are so lovely!

jennifer, sa...

alla dessa mindre seriösa krabater är i alla fall fruktansvärt fina. du är så duktig att det inte är klokt.

Ebbum Bird sa...

Du, sjukt fin blogg..
jag ska sätta mig och rita själv nu, tack för lite inspo!

alexandra sa...

hej! jag har en liten fråga. länkar du dina bilder från flickr till din blogg? i inläggen alltså. för när man klickar på en bild så kommer man till flickr. tänkte mer på bloggen och jag har för mig att det finns ett visst antal minne som man kan ladda upp och lägga upp bilder i bloggen för.. tänkte mer på att eftersom man kommer till flickr när man klickar på dina bilder att du kanske länkar dom därifrån och därmed inte laddar upp dom på bloggen och att det inte tar av ditt "bloggminne". är det så? mitt inlägg låter kanske jättekonstigt, hah..

alexandra sa...

aha! :)
men jag har för mig att tex på blogspot så finns det en begränsning på hur många bilder man kan lägga upp, tex om det är 5gb eller något. är det ens så förresten? tänkte att om man länkar bilderna istället så slösas inte den där bildbegränsningen. fast jag har kanske helt fel för mig, det finns kanske ingen sån begränsning.

g sa...

har följt din blogg ett bra tag,
tänker ändå gång på gång att din tecknarstil är tokcharmig!