2010/01/25

inspirado

Jag tror att jag inte är helt utan inspiration idag. Men jag har däremot ingen 0.2-penna hemma eftersom den tog slut förra veckan. Så jag kommer nog inte rita någonting förrän jag har åkt in till stan. Buhu. Jaja, här har ni i alla fall min utsikt på Siriusgatan:

home

2 kommentarer:

Frida sa...

alltså. jag är fortfarande så fascinerad av att du faktiskt bor på siriusgatan. jag hänger ju där nästan jämt, känns det som. bor du på teleskop-sidan eller galilei-sidan? (känner mig litegann som nån läskig stalker-tjej typ, men, vadå. det är kanske sån jag är.)

Frida sa...

men. å. frågan var inte huruvida du bodde på siriusgatan eller inte. det har du redan gjort ganska klart. men, som du kanske har märkt är siriusgatan ENORM. jag brukar hänga på teleskop-sidan, så att säga. (alltså där man lättast går på/av på hållplats teleskopsgatan, om man tar vagnen. övertydlig tjej.)

& varför jag hänger i farligheterna. jo. jag har kamrat där. & brukar dricka kanelte & äta hummusmackor & rita & sånt där. & så gillar jag att gå förbi där där typ 10 träd bredvid varandra har fågelholkar. fint!